Responsive Image
#mipakskettesek a Paks FM-en – Nyárádi Balázs
2022.06.23.
Ismerjétek meg kollégánkat, Nyárádi Balázst, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Mátyás Kristóf
2022.06.16.
Ismerjétek meg kollégánkat, Mátyás Kristófot, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – dr. Mach Veronika
2022.06.09.
Ismerjétek meg kollégánkat, dr. Mach Veronikát, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
Blatt Kristóf – számomra a Duna erős kötődés
2022.06.07.
2018 óta dolgozik a Paks II. Zrt.-nél villamos szakértőként és mellette edzőként segíti az Atomerőmű Sportegyesület kajak-kenu szakosztályát Blatt Kristóf. Számára a Duna és a sportközösség erős kötődést jelent.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Barta Attila
2022.06.02.
Ismerjétek meg kollégánkat, Barta Attilát, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Vaszkó Zsolt
2022.05.26.
Ismerjétek meg kollégánkat, Vaszkó Zsoltot, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Bardon József
2022.05.19.
Ismerjétek meg kollégánkat, Bardon Józsefet, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Pálosné Buday Tünde
2022.05.12.
Ismerjétek meg kollégánkat, Pálosné Buday Tündét, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Gallyas Vilmos
2022.05.05.
Ismerjétek meg kollégánkat, Gallyas Vilmost, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Horváth István
2022.04.28.
Ismerjétek meg kollégánkat, Horváth Istvánt, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
Fazekas Tibor – Összehangolt munkára van szükség
2022.04.25.
Az ország másik feléből, mindjárt az egyetem elvégzését követően jött Paksra azért, hogy az atomerőmű-építésen dolgozzon. Fazekas Tibor otthonra lelt Pakson, élvezi a projekt kihívásait. A szakterület vezető szerint egy erőmű-építési projektben az a legérdekesebb, hogy rengeteg szakterület összehangolt munkáját igényli.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Tari Gábor
2022.04.21.
Ismerjétek meg kollégánkat, Tari Gábort, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
#mipakskettesek a Paks FM-en – Várszegi Eszter
2022.04.14.
Ismerjétek meg kollégánkat, Várszegi Esztert, aki a Paks FM műsorának vendége volt.
Igazi szaktekintély segíti a Paks II. projektet
2022.04.13.
Ifjú mérnökként nagy tisztelettel tekintett elődeire Tari Gábor. Ma már ő tartozik a nagy tapasztalatú szaktekintélyek közé, s örömmel adja át tudását a fiataloknak. A MAVIR egykori vezérigazgatója öt éve műszaki főmérnök a Paks II. projektnél, ahova a szakma ismeretén, szeretetén túl az évek során kialakult kiemelkedő rendszerszemlélettel érkezett. (A Tolnai Népújság cikke.)
Kelemen Márta – gyermekkori álma valósult meg
2022.04.08.
Ismerd meg kollégánkat, Kelemen Mártát! Két évtizedes tapasztalattal rendelkezik oktatásszervezésben, gyermekkori álma volt, hogy emberekkel foglalkozhasson. Gyakran képviseli a Paks II.-t állásbörzéken, az új munkatársak pedig már a belépőképzésen találkozhatnak vele. Villamosmérnök és mérnök-oktatói végzettsége remek szakmai alapot ad a munkájához.
Jó napot, mi újság? – Vidákovics Sámuel
2022.02.21.
Hétvégenként hol fényképezőgéppel a kezében, hol mikrofon mögött láthatjuk különféle társasági eseményeken Vidákovics Sámuelt. A hétköznapokban pedig hivatása – ahogy maga aposztrofálja – a szolgálat, ami ötvözi a kommunikációt és az adminisztrációt: létesítménygazdálkodási szakértőként dolgozik a Paks II. Zrt.-nél. A nagycsaládos lét és a vallás meghatározta számára a viszonyítási pontokat. (A Paksi Hírnök cikke)
Csordás Jenő – legfontosabb a biztonságos munkakörnyezet
2022.02.08.
Csaknem négy évtizede dolgozik a nukleáris iparban. Ott volt már az első négy atomerőművi blokk tisztaszerelési munkáinál is Pakson. Munkavédelemmel foglalkozott a már üzemelő atomerőműben, most pedig a létesülő blokkok felvonulási épületeinek kivitelezésén dolgozik. Csordás Jenő napsütésben és a téli zord időben is a munkaterületet járja, mert mint mondja: legfontosabb, hogy a kivitelezés biztonságos munkakörnyezetben valósuljon meg.
A rajt előtt sosem bizonytalanodnak el
2022.01.26.
Egy atomerőmű építése olyan, akár a hosszútávfutás: tudni kell, milyen távot fogunk megtenni, és hogy ehhez mennyi energiára van szükség – ezzel a hasonlattal élt a Paks II. Zrt. társasági lapjának egyik számában Horváth Miklós Ferenc vezérigazgató-helyettes, engedélyezési és felügyeleti igazgató. Talán nem véletlen, hogy a Paks II. csapatában sokan szeretik civil életükben is a komoly kihívást jelentő távokat. A teljesítménysport szépségeiről Mátyás Kristóf, Frohmann Tamás és Marosi Patrik beszélt az Atomerőmű magazinnak.
Gyulai István – a dalszövegírás az önkifejezés eszköze
2022.01.10.
Ha már éveken át koptatta a padot, pengette a húrokat a Pro Artis Művészeti Iskolában, meg is zenésíti a szövegeket. A Paks II. Zrt. Társadalmi Kapcsolatok Osztályának munkatársa, Gyulai István fejéből mostanság gyermekekről, gyermekeknek szóló gondolatok pattannak ki.
Közös nevező – a fotózás
2022.01.03.
Ma már nehéz elhinnünk, hogy alig több mint száz éve a színes fotográfiák még ritkaságszámba mentek, hiszen mindannyiunk kezében ott a telefon és akár naponta is fotók tucatjait készítjük el. Néhány munkatársunk számára azonban kicsit többet jelent a fotózás. Közülük hármat, Sidló Tibor Gábort, Köller Balázst és Varga Gábort mutatjuk be a Közös nevezőben.
1 - 20 / 54 tétel megjelenítése.