Közel 30 éve foglalkozik atomenergetikával, 2017 óta pedig a Paks II. Zrt. szakembergárdáját erősíti Aranyos István. Minőségfelügyeleti vezető szakértőként a projekt jelenlegi szakaszában legfőbb feladata az orosz beszállítók minősítése.
2022.08.19.
Hogyan találjuk meg a közös hangot egy külföldi kollégával? Mit tanulhatunk egy másik országból érkezőtől? Az Atomerőmű magazinban három olyan szakember szólalt meg, akik komoly tapasztalatra tettek szert külföldi projektekben, ma pedig a paksi atomerőmű-beruházás megvalósításán dolgoznak.
2022.08.10.
Bár a Kávészünet rovat bemelegítő kérdése általában a kávézási szokásokról szól, interjúalanyunk, Medgyesy Ferenc gyorsan leszögezi, hogy kimaradt az életéből a kávé. Így fekete tea kerül az asztalra, és közben az is kiderül, hogy a Paks II. Zrt. primerköri gépészeti osztályvezetője a diktafon másik oldalán is dolgozott éveken át.
2022.08.8.
A pásztói születésű Patriskov Gábort a Paks II. beruházás vonzotta erre a vidékre 2014-ben. A primerköri főszakértő az atomenergiát innovatív, korszerű technológiának, a Paks II-ben végzett szerteágazó és sok kihívást rejtő műszaki munkát kifejezetten motiválónak tartja – olvasható az Atomszféra friss számában.
2022.07.29.