Virtuális állásbörzéken a Paks II. Zrt.

2021.03.05. 12:23
Két virtuális állásbörzén találkozhatnak az álláskeresők a Paks II. Zrt. által kínált karrierlehetőségekkel márciusban.

A két új atomerőművi blokk létesítéséért felelős társaság hagyományos résztvevője az állásbörzéknek. A Paks II. Zrt. ajánlataival ebben a hónapban a Műegyetem online rendezvényén találkozhatnak az érdeklődők, illetve a JOB4me virtuális állásbörzén.

A JOB4me-t, ahol a Paks II. Zrt. virtuális standja is várja az új karrierlehetőségeket keresőket, március 10-11-én rendezik az online térben. A rendezvény célcsoportjába az aktív álláskeresők, a munkahelyváltáson gondolkodók, a passzív álláskeresők, azaz a karrierépítésre nyitott aktív dolgozók; a mérnöki, informatikai és gazdasági lehetőségek iránt érdeklődők; a legalább középszintű nyelvtudással rendelkezők; a felsőoktatásban tanuló hallgatók és a munkatapasztalattal, illetve szakmunkás képesítéssel rendelkezők is beletartoznak.

Március 17-18-án már az Online Műegyetemi Állásbörzén várja az érdeklődőket a Paks II. Zrt. virtuális standja a nyitott pozíciókkal és karrierlehetőségekkel. A látogatók mindkét rendezvényen felvehetik a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik az állásajánlatokon túl a Paks II. projektről is tájékoztatást adnak.

A Társaság aktuális álláshirdetései elérhetők a karrierportálon is.