Szállítási adminisztrátor Tagvállalat: MVM OVIT ZRt.
Az MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. – az MVM Zrt. leányvállalata – közel 7 évtizede a villamos energetikai rendszer meghatározó, komplex tevékenységet nyújtó építő, kivitelező, műszaki szolgáltató cége. Főbb feladatunk közé tartozik a nagyfeszültségű távvezeték és alállomás létesítés és karbantartás, atom-, hagyományos és megújuló erőművek karbantartása, létesítése. Számunkra fontosak a munkavállalóink, ennek köszönhetően 2018 júniusában A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara  a „Megbízható Munkaadó” kitüntetéssel jutalmazta vállalatunkat. Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink elégedettségére, a szociális- és jóléti juttatásokra, az egészség megőrzésére, a munkakörülményekre, a képzésekre, valamint a fejlődési és karrierlehetőségekre.
Pénzügyi munkatárs Tagvállalat: MVM OVIT ZRt.
Az MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. – az MVM Zrt. leányvállalata – közel 7 évtizede a villamos energetikai rendszer meghatározó, komplex tevékenységet nyújtó építő, kivitelező, műszaki szolgáltató cége. Főbb feladatunk közé tartozik a nagyfeszültségű távvezeték és alállomás létesítés és karbantartás, atom-, hagyományos és megújuló erőművek karbantartása, létesítése. Számunkra fontosak a munkavállalóink, ennek köszönhetően 2018 júniusában A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara  a „Megbízható Munkaadó” kitüntetéssel jutalmazta vállalatunkat. Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink elégedettségére, a szociális- és jóléti juttatásokra, az egészség megőrzésére, a munkakörülményekre, a képzésekre, valamint a fejlődési és karrierlehetőségekre
Számviteli szakértő Tagvállalat: MVM Partner ZRt.
Az MVM Partner Zrt. Gazdasági Igazgatósága az alábbi munkakörbe munkatársat keres
Proprietary kereskedő Tagvállalat: MVM Partner ZRt.
Az MVM Partner Zrt. Proprietary Kereskedelmi Igazgatósága az alábbi munkakörbe munkatársat keres.
Számviteli csoportvezető Tagvállalat: Magyar Földgázkereskedő Zrt.
Kiemelt energetikai integrált vállalatcsoport tagvállalatához keresünk új, tapasztalt munkatársat
Berendezés mérnök Tagvállalat: MVM Paksi Atomerőmű ZRt.
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Műszaki Igazgatóság Műszaki Főosztály irányítása alá tartozó Irányítástechnikai Műszaki Osztály pályázatot hirdet berendezés mérnök munkakör betöltésére az alábbi feltételek szerint.
Munkakör célja:
Irányítástechnikai szakterületen a vezérlés-és szabályozástechnikai rendszerek berendezés felelősi feladatainak ellátása.
Telekommunikációs szakértő Tagvállalat: MVMI ZRt.
MVMI Zrt. Az MVM Csoport informatikai szolgáltatója. Digitális Kollaboráció Támogatás Csoport az alábbi pozícióba keres kollégát:telekommunikációs szakértő / rendszermérnök
Elnök-vezérigazgatói kabinet vezető szakértő Tagvállalat: MVM Zrt.
Az MVM Csoport regionálisan is versenyképes, jövő- és ügyfélorientált vállalatcsoport, amely folyamatos innováció mellett felelős, fenntartható és biztonságos energiaellátást és energetikai szolgáltatásokat nyújt partnereinek.
Az MVM Zrt. Elnök-vezérigazgatói Kabinete vezető szakértő munkatársat keres.
Telekommunikációs szakértő Tagvállalat: MVMI ZRt.
MVMI Zrt. Az MVM Csoport informatikai szolgáltatója. Digitális Kollaboráció Támogatás Csoport az alábbi pozícióba keres kollégát:telekommunikációs szakértő / rendszermérnök
Tehergépkocsi-vezető Tagvállalat: MVM OVIT ZRt.
Az MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. – az MVM Zrt. leányvállalata – közel 7 évtizede a villamos energetikai rendszer meghatározó, komplex tevékenységet nyújtó építő, kivitelező, műszaki szolgáltató cége. Főbb feladatunk közé tartozik a nagyfeszültségű távvezeték és alállomás létesítés és karbantartás, atom-, hagyományos és megújuló erőművek karbantartása, létesítése.

Számunkra fontosak a munkavállalóink, ennek köszönhetően 2018 júniusában A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara  a „Megbízható Munkaadó” kitüntetéssel jutalmazta vállalatunkat. Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink elégedettségére,
a szociális- és jóléti juttatásokra, az egészség megőrzésére, a munkakörülményekre, a képzésekre, valamint a fejlődési és karrierlehetőségekre.