Földgázforgalmazás szakértő Tagvállalat: Magyar Földgázkereskedő Zrt.
Az MVM Csoportba tartozó, 100 főt foglalkoztató Magyar Földgázkereskedő Zrt. a magyar gázszolgáltatók legjelentősebb partnere és jelentős szerepet játszik a versenypiacon is. A Társaság Rendszerhasználat Osztályára keresünk új munkatársat földgázforgalmazás szakértő munkakörbe.
IT rendszergazda Tagvállalat: MVM NET Zrt.
Az MVM NET Zrt. 2012. március elsejével kezdte meg működését, mint a Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MVM Zrt.) 100%-os tulajdonú leányvállalata. Az MVM NET Zrt. az MVM Csoport, mint a cégjegyzékbe bejegyzett, MVM Zrt., mint uralkodó tag által irányított  elismert vállalatcsoport tagja.
Az MVM NET Zrt. a hazai távközlési piac meghatározó szereplőjeként további bővülési stratégiájához kapcsolódóan munkatársat keres IT rendszergazda pozícióba:
Kontrolling munkatárs (Budapest) Tagvállalat: Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.
A HSSC Kft., a Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. leányvállalatának, fő feladata magas színvonalú pénzügyi, számviteli, kontrolling és HR szolgáltatások nyújtása többségi állami tulajdonú társaságok részére.
Könyvelő munkatárs (Budapest) Tagvállalat: Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.
A HSSC Kft., a Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. leányvállalatának, fő feladata magas színvonalú pénzügyi, számviteli, kontrolling és HR elszámolási szolgáltatások nyújtása többségi állami tulajdonú társaságok részére.
1